Tekutá marináda MEXICO

Kód: V4424
Pikantní
Značka: PROGAST
37,03 Kč
Skladem (>5 ks)

Pikantní chutě mexické kuchyně v jedné jediné marinádě. Bez éček.

Detailní informace

Jsme výrobce
Jsme výrobce
Díky tomu vám můžeme nabídnout kvalitu za skvělé ceny.
Dárek
Dárek
Při nákupu nad 2 000 Kč vám do balíčku schováme překvápko.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč máte dopravu zdarma.

Detailní popis produktu

Tekutá marináda MEXICO

Nepoužíváme éčka

Při výrobě marinád nepoužíváme žádná éčka. Jen kvalitní řepkový olej, koření a velkou dávku lásky.
Tekutá marináda MEXICO

Kvalitní řepkový olej

Používáme výhradně kvalitní řepkový olej, který se na grilu nepřepaluje.
Tekutá marináda MEXICO

Stačí na 3 kg masa

Jedno balení vám bohatě vystačí na 3 kg masa.
Tekutá marináda MEXICO

Úcta k surovině

Celé koření si meleme sami při snížené teplotě, abychom v něm zachovali maximum vonných látek.

Olé Mexiko!

Pálí, pálí, pálí!

Tekutá marináda Mexico bude určitě chutnat všem, kteří milují pikantnější jídla.

Jak marináda Mexico chutná?

Nástup pálivého efektu je ale pozvolný. Když marinádu ochutnáte, jako první cítíte na jazyku příjemnou sladkost, která se pomaloučku rozvíjí v hřejivé teplo, rozpíná se v ústech dál a dál, až se jako ohňostroj chutí rozparádí na patře, kde zaštípou thajské chilli papričky.

Chuť této marinády je sice pikantní, ale zároveň příjemná. Z pálivých komponentů obsahuje chilli, česnek, bílý pepřzázvor. Tyto ostřejší chutě se náramně doplňují s práškem ze španělských sušených rajčat a s cibulí. Příjemné kouřové aroma dodává marinádě na zajímavosti a tajemnu.

Složení a nutriční hodnoty

řepkový olej, sůl (max. 20 %), cukr, česnek, chilli, rajčatový prášek, pepř bílý mletý, kvasničný extrakt, paprika, zázvor, cibule, extrakty koření, kouřové aroma


Výživové údaje na 100 g

Energie

 2537 kJ/ 607 kcal

Tuky

Z toho nasycené mastné kyseliny

66 g

7,5 g

Sacharidy

Z toho cukry

5 g

5 g

Bílkoviny

0,1 g

Sůl

20 g


Doplňkové parametry

Kategorie: Marinády
Hmotnost: 0.15 kg
Určení: na grilování, na steaky, na ryby, na kuřecí maso, na vepřové maso, na hovězí maso, na skopové maso
? Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Chuť: Pikantní
Složení: bez glutamátu
? Způsob zpracování: Kryogenní mletí/ drcení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.