Tekutá marináda STEAK

Kód: V8769
Pikantní
Značka: PROGAST
37,03 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Jsme výrobce
Jsme výrobce
Díky tomu vám můžeme nabídnout kvalitu za skvělé ceny.
Dárek
Dárek
Při nákupu nad 2 000 Kč vám do balíčku schováme překvápko.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč máte dopravu zdarma.

Detailní popis produktu

Tekutá marináda STEAK

Nepoužíváme éčka

Při výrobě marinád nepoužíváme žádná éčka. Jen kvalitní řepkový olej, koření a velkou dávku lásky.
Tekutá marináda STEAK

Kvalitní řepkový olej

Používáme výhradně kvalitní řepkový olej, který se na grilu nepřepaluje.
Tekutá marináda STEAK

Stačí na 3 kg masa

Jedno balení vám bohatě vystačí na 3 kg masa.
Tekutá marináda STEAK

Úcta k surovině

Celé koření si meleme sami při snížené teplotě, abychom v něm zachovali maximum vonných látek.

Ta pravá marináda na pořádný steak

Tekutá marináda Steak má nádherně výraznou brusinkově červenou barvu s viditelnými stopami po drceném černém pepři, hořčičném semínku a droboulinkých semínkách kmínu kořenného.

Jak tekutá marináda Steak chutná a voní?

V marinádě na první přičichnutí ucítíte těžší zemité tóny ohnivě červené papriky, černého pepře a kmínu. Nejdominantnější vůní v marinádě je ale kouř z bukového dřeva, který prostupuje celou marinádou skrz na skrz. 

Chuťově je to velmi příjemná marináda, která krku jemně pálí, ale ne nijak zvlášť silně. I v chuti, stejně tak jako ve vůni, jde cítit především kmín kořenný, černý pepř a červená paprika, které se halí do tajemného kouřového kabátku.

Složení a nutriční hodnoty

řepkový olej, pepř černý drcený, kmín celý, bílkovinný řepkový hydrolyzát, pepř černý mletý, hořčičné semínko (alergen), paprika mletá sladká, kouřové aroma, extrakty koření (paprika, česnek, chilli)


Výživové údaje na 100 g

Energie

2786 kJ/663 kcal

Tuky

Z toho nasycené mastné kyseliny

68 g

7,6 g

Sacharidy

Z toho cukry

5,6 g

0 g

Bílkoviny

1,7 g

Sůl

18,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Pálivé marinády
Záruka: 1,5 roku
Hmotnost: 0.15 kg
Určení: na grilování, na steaky, na kuřecí maso, na vepřové maso, na hovězí maso, na skopové maso
? Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Chuť: Pikantní
Složení: bez glutamátu
? Způsob zpracování: Kryogenní mletí/ drcení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.