Pepř černý mletý FRIO
Kód: V043/500.png?6185340f)
.jpg?61840ef3)
Související produkty
Detailní popis produktu
Pepř černý mletý frio : černý pepř mletý při snížené teplotě pro zachování maximálního obsahu silic a piperinu a tím i výrazných chuťových vlastností.
| Když smícháme pepř černý s... | |
| ... tak vznikne | |
| Chilli | Vynikne svěží aroma trávy a ovocitost. | 
| Dodá hořkou hřejivost, po upražení vyniknou oříškové tóny. | |
| Dodá charakteristickou hřejivost se sladkými citrusovými tóny. | |
| Dodá květinově bylinné aroma, pronikavou eukalyptovou vůni a jemnou nahořklost. | |
| Muškátový ořech | Dodá sladkost, pižmovou vůni a silné dřevité tóny. | 
| Kardamom | Vyniknou sladce mentolové tóny. | 
| Dodá zemitou hřejivost s citrusovými tóny. | |
| Dodá květinově pikantní citrusové tóny. | |
| Vyniknou sladké a hřejivé vůně. Skořice a pepř je jednou z těch vůbec nejlepších kombinací. | |
| Anýz | Vyniknou sladké a hřejivé vůně. Anýz a pepř je jednou z těch vůbec nejlepších kombinací. | 
| Dodá nasládlost a hřebíčkové tóny. | |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Přírodní koření | 
|---|---|
| EAN: | 8584117062158 | 
| Hmotnost: | 40 g, 500 g | 
| ? Minimální trvanlivost: | 12 měsíců | 
| ? Způsob zpracování: | Kryogenní mletí/ drcení | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            